Natuur58.nl

Hallo, de website is redelijk af. Neem een kijkje en laat eventueel een bericht achter, ik ben benieuwd wat je van de site vindt. Laat gerust weten als ik vogel mogelijk verkeerd heb benoemd, sommige meeuwen of kleine bruine zangvogeltjes zijn soms behoorlijk lastig te determineren. Suggesties om dingen te veranderen of toe te voegen zijn altijd welkom.

By Fred

Hallo, mijn naam is Fred en ik heb natuur als passie en fotografie als hobby en een combinatie daarvan is deze website waar ik een aantal natuur foto's laat zien, waarvan de meeste op dit moment van vogels.

14 comments

 1. Geachte heer Van Heuveln, beste Fred, misschien herinnert u zich mij. Ik (samen met nog een enthousiaste vrouwelijke spotter) stond naast u toen u een prachtige foto maakte van een wielewaal op zaterdag 8 juli laatst in het FochteloĆ«rveen. Gistermorgen ben ik daar nog eens wezen spotten. Volgens mij had ik – als enige dit keer – geluk. Er zit daar volgens mij een hele kolonie wielewalen. Meerdere gezien bij herhaling. Fotograferen niet gelukt helaas. Toen maar wat geluidsopnamen gemaakt. Zelfs vlakbij. Af en toe een heel concert. Ik had dus veel geluk. Ik stuur twee opnames. Hoop dat het lukt.

  1. Beste Gerrit, zeker herinner ik me dat. Ik was erg blij met de foto’s, want ik had misschien 3 seconden toen was de vogel al weer gevlogen. Ik ben er daarna ook nog een paar keer geweest, ze gezien en gehoord maar geen foto kunnen maken. Als u opnames stuurt, dan graag naar fvh77@protonmail.com, het e-mailadres was op de site staat werkt niet meer en is inmiddels aangepast.
   Vriendelijke groet
   Fred

 2. Hoi Fred
  De site ziet er verzorgd uit, met veel mooie foto’s
  groetjes uit Alkmaar šŸ˜‰

  1. Hoi Ruud, dankjewel, op de PC gaat het wel goed maar via de mobiel loopt nog niet altijd alles lekker. Mocht je nog fouten tegenkomen (zowel van verkeerd benoemde vogels of pagina’s die niet laden) dan hou ik me aanbevolen.
   Groeten,
   Fred

   PS we gaan nu lekker richting April, veel zin in.

 3. Hallo Fred,
  Jouw website even weer bezocht. Weer mooie fotoā€™s! De groenling in FochteloĆ«rveen is volgens mij een geelgors. De mooie tijd komt er weer aan, na de winter nu weer zin aan de lente! Wie weet treffen we elkaar weer eens in de Onlanden.
  Groet, Harriƫtte

  1. Hallo Harriƫtte,
   Bedankt voor je scherpe blik, ik heb het even gecheckt en het is inderdaad een geelgors. Ik zal het aanpassen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar, in dat geval zie ik je vast wel weer een keer in de Onlanden. Succes bij het vogelen en tot ziens.
   Groet, Fred

 4. Dag, wij ontmoetten elkaar gisteren, 14 oktober, in de Onlanden. Mooie site, mooie foto’s. Een commentaartje: de foto’s van de slechtvalk op Texel laten een sperwer zien, denk ik.
  Groet,
  Kees Quaadgras

  1. Dag Kees, bedankt voor je compliment en je opmerking mbt de slechtvalk, dit is idd een sperwer, heb het inmiddels aangepast. Gelukkig paar dagen later een mooie slechtvalk in de Lauwersmeer kunnen fotograferen.
   Vriendelijke groet
   Fred

  1. Dankjewel wel Harriƫtte, ik probeer wekelijks te updaten. Daarnaast ben ik nog steeds bezig om de site nog wat te verbeteren.

  1. Bedankt Pieter, de site sinds kort ‘in de lucht’, kom gerust nog eens langs, ik update wekelijks.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *